اوربان: اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۳۰ جنگ با روسیه را آغاز می‌کند آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت

کرملین از آمادگی آذربایجان و ارمنستان برای نهایی کردن پیمان صلح خبر داد

دبیر مطبوعاتی رئیس جمهور روسیه با اشاره به اینکه علی‌اف و پاشینیان برای اولین بار پس از عملیات نظامی باکو در منطقه قره باغ کوهستانی با یکدیگر دیدار کردند، از آمادگی جمهوری آذربایجان و ارمنستان برای نهایی کردن پیمان صلح خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین شب گذشته در یک گفتگوی تلویزیونی اعلام کرد که جمهوری آذربایجان و ارمنستان آماده نهایی کردن پیمان صلح دوجانبه هستند.

 

وی در ارتباط با دیدار الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان و نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان در جریان نشست غیررسمی رهبران کشورهای مستقل مشترک المنافع در سن پترزبورگ و در پاسخ به این سئوال که آیا گرد هم آوردن "طرف‌های متخاصم یک درگیری" ترسناک نیست؟، تاکید کرد که باکو و ایروان طرف‌های متخاصم نیستند، این دو کشور همسایه آمادگی خود برای دستیابی به پیمان صلح را اعلام کرده‌اند و در این مسئله نه تنها خطری وجود ندارد، بلکه امیدوارکننده است.

 

پیش از این، وزارت امور خارجه روسیه گزارش داده بود که مسکو پیشنهادی برای سازماندهی دور بعدی مذاکرات درباره پیمان صلح میان باکو و ایروان ارائه کرده است.

 

لازم به یادآوری است که علی‌اف و پاشینیان روز گذشته برای اولین بار پس از حوادث پیرامون قره باغ کوهستانی در سال 2023 ، در سن پترزبورگ با یکدیگر ملاقات کرده و دست داد. این دیدار نخستین برخورد علی اف و پاشینیان پس از عملیات نظامی آذربایجان در قره باغ کوهستانی بود که در نتیجه این منطقه به طور کامل تحت کنترل باکو قرار گرفت.

 

به گفته منابع خبری، ابتدا علی‌اف با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، سپس چند تن دیگر از رهبران کشورهای مستقل مشترک المنافع و تنها پس از آن با پاشینیان دست داده و احوالپرسی کرد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار